Том Ханкс е известен не само с успешните си филмови роли, но и с брака си с Рита Уилсън, която има български корени. 60-годишният актьор и жена му са заедно от цели 28 години, което за Холивуд си е истинско чудо.
Браковете между звезди често се разпадат, затова ни е интересно как Том и Рита са успели да запазят своя. Предлагаме ви няколко цитата на Ханкс, които ще открехнат вратата към тяхната щастлива и дългогодишна връзка, пише iwoman.bg

"Иска ми се да имаше тайна за брака. Просто се харесваме един друг. Започвате от тук."

"Казват, че трябва да бъде усилена работа. Не, не е така. Сега и винаги ще преминавате през някакви неща в живота и всъщност е много по-приятно да може да се приберете с някого вкъщи, когото харесвате, за да прекарате време заедно, за да се справите с тях заедно."

"Никой не трябва да се омъжва преди 30."

"Тази жена ме обича слаб, обича ме дебел. Обича ме гладко обръснат, обичаме с брада. Тази жена, която познавам, ме обича. Затова съм голям късметлия."

"Не съм умен мъж, но знам какво е любовта."

"Ако не беше трудно, всеки щеше да го прави. Точно това, че е трудно го прави прекрасно."

"Моята тайна за щастлив брак е просто да бъдеш женен за правилната жена."

"Ако си забавен, ако има нещо, което те кара да се смееш, тогава всеки ден ще бъде добре."

"Иска ми се всеки да може да сподели живота си с добър приятел, страстен любовник, с близък партньор и с красива жена, както аз срещнах другата половинка на душата си."

"Искам да знаеш, че никога не трябва да променяш нищо в себе си, за да бъдеш с мен."

"Знаех, че съм се влюбил и нещата бяха коренно различни с мен. Случи се. Трябва да бъдеш достатъчно голям късметлия, за да попаднеш на нея."

"Ние сме женени от 25 години, а на мен ми изглежда сякаш сме заедно от едва 2, времето минава толкова бързо. И ние имаме 2 деца, 4 общо и мога да ви кажа, че всеки ден е забавен."

"Точно така трябва да бъдат нещата, когато сте женени за някого. Трябва да бъде безгрижно, лесно и достатъчно странно."