Вече станаха 10 години откакто Ан Хатауей игра в "Дяволът носи Прада". Факт е, обаче, че звездата на шоуто беше героинята на Мерил Стрийп - строгата главна редакторка на модно списание - Миранда Пристли. Изтритият откъс от филма показва как героинята на Стийп се трансформира от студената властна шефка в жена с трагична история, пише Elle.
Епизодът стартира от благотворителния бал на списание "Runway", където главната редакторка Миранда Пристли, придружена от асистентите си Емили и Андреа, разговаря с ръководителя на Съвета на борда на директорите Ърв Равиц (във филма, той е описан като "Човек с малък ръст и голям его").

Разговорът е прекъснат от съпруга на Миранда, който не е съвсем трезвен и я обвинява, че никой не го поздравява, а ако го поздравят, се обръщат към него с "г-н Пристли". Ситуацията спасява Андреа, която води ръководителя на Съвета на борда на директорите далеч от центъра на скандала. Миранда прегръща съпруга си, гледайки в очите на Андреа и от далече й прошепнешва "Благодаря".