26-годишната американска актриса и певица, звезда на филмите на Дисни, публикува откровени снимки в "Инстаграм".

На снимките брюнетката има тен и се е разположила с коктейл на кожен диван, облечена в много гореща рокля. Тоалетът й е много тесен около гърдите й и бюстът се издига над черната материя. Феновете, обаче, започнаха да задават въпроси относно пищните форми на красавицата.Според тяхното мнение, по-рано Селена не е можела да се похвали с такива размери и причината явно е свързана с пластични операции. Феновете решиха, че още една, поредна звезда прибягва до помощта на пластичните хирурзи в стремежа си към привлекателен външен вид.

"Ето къде изчезна тя, възстановявала се е  след операция на гърдите" - написа един от поклонниците. И наистина, Селена Гомес рядко актуализира профила си през последните няколко месеца. Но може пък времето да е преминало в подготовката на нов албум, който по думите на Селена най-после е завършен, пише "Мирър"."Гръдни импланти?", попита в мрежата fighterforever2018.

"Май някой си е направил операция", коментира xx_4lejo_xx

Но мнозина се опитаха да защитят звездата: те й написаха комплименти и я помолиха да не променя визията си. А един от абонатите беше толкова впечатлен, че си спомни за бившето гадже на Селена Джъстин Бийбър и предположи, че сега певецът изпитва яд, че е изгубил такава хубавица. 

Превод и редакция: БЛИЦ