Душевно изцеление за едни и пълен крах за други ще донесе предстоящият сезон на "Откраднат живот: Възмездието", който ще стартира на 20 февруари. Трансформациите на героите от МБАЛ ”Св. Кирил” ще бъдат не само емоционални, но и визуални.
По време на снимките Йоана Буковска-Давидова и екипът взимат важно за актрисата и нейния образ решение – да промени коренно визията си, подстригвайки косата си до едва няколко сантиметра. 

Голямата крачка за актрисата, която вдъхва живот на един от най-интересните и противоречиви герои в сериала – Виолета Захариева, е свързана именно с реалистичното пресъздаване на героинята.

"Общоприета максима е, че когато една жена си отреже косата, това винаги е ново начало, опит да "рестартираш" живота си, да "скъсаш“ с миналото. Понякога това не е въпрос на личен избор, а неотменна част от обстоятелства, на които се подчиняваш. Това е и допирната точка между Виолета и Йоана, които са с чисто нова визия“, споделя Буковска.


Снимка: Нова телевизия

Актрисата допълва, че в сюжета поводът ще бъде повратен момент в живота на един от най-непреклонните персонажи.”Решението на Йоана беше изключително смело. Самата тя ни предложи да бъде автентична в трудностите на Виолета. Вероятно това е резултатът, когато актьор и образ се слеят толкова силно, че са готови на жертви един за друг”, коментират от екипа на най-успешния български сериал на медицинска тематика у нас, загатвайки, че това е една от многото промени, които ще провокират сетивата на феновете в трети сезон.