Джо Джексън изживява последните мигове от живота си. Бащата на Краля на попа Майкъл Джексън отпада с всеки изминал ден и семейството му се събира, за да си каже последно „сбогом“ с него, съобщава tmz.com, позовавайки се на източни, близък до семейството.
 

89-годишният бивш мениджър страда от неизлечима форма на рак. В момента той е в болница. Планирал да се прибере в дома си в Лас Вегас, където да прекара последните си дни, но това не се случило.
 
Джо е много отслабнал и губи сили с всеки изминал момент. „Сега е „игра на чакане“, като краят може да настъпи всеки момент“, коментира източникът.
 
След смъртта на най-известното от 11-те си деца – Майкъл, Джо беше в остър конфликт с компанията, управляваща наследството му. В последните си дни, обаче, той се е помирил с хората в нея. Отчасти това станало, защото те се погрижили за него да бъдат положени всички необходими грижи по време на неговото заболяване.
 
Както БЛИЦ съобщи, преди дни в профила на Джо Джаксън в Туитър беше публикувана негова снимка на фона на залеза и трогателно послание, намекващо за приближаващия кай: „Видял съм повече залези, отколкото ми предстои да видя. Слънцето изгрява, когато е време, и, независимо дали ти харесва или не, слънцето залязва, когато е време“.
 
Превод и редакция: БЛИЦ