Мегазвездата на модния подиум Наоми Кембъл кацна тайно в София. Това съобщава сайта на в. "Филтър". Техен репортер е успял да заснеме манекенката на летището днес слебодед.

Черната перла се беше дегизирала подобаващо, за да не бъде разкрита от обикновени фенове. С черна маска на лицето, 51-годишната красавица бе строго охранявана от няколко здрави бодигарда, които се оглеждаха във всички посоки.

От летището манекенката, прославила се с рекордни хонорари в миналото, бе откарана към лъскав хотел в центъра на столицата. Нито един журналист не знаеше за неочакваната визита. По непотвърдена информация супермоделът ще остане у нас три дена, за да снима реклама.

Наоми Кембъл е известна в модните среди със своите капризи и със сигурност на домакините ще им бъде трудно и нервно с нея. През май миналата година супермоделът от средата на 90-те обяви, че е станала майка без да е ясно кой е бащата и как се е появило детето на бял свят. Кембъл е дефилирала за най-известните модни брандове в света и макар че е надхвърлила 50 години, продължава да участва в ревюта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!