Поп звездата Бритни Спиърс се завърна в Инстаграм в петък, като публикува шокиращо видео, в което яде торта от пода. Записът е по случай рождения й ден.

След като деактивира акаунта си във вторник, което е правила няколко пъти преди, 41-годишната Спиърс се оправда, че „случайно е натиснала грешния бутон“.

„Да, това е моят празник през цялата седмица и знам, че Инстаграма ми спря няколко пъти, но честно казано само последните два пъти го направих нарочно!“, коментира певицата към странното си видео.

 

Носителката на „Грами“, каза още, че нейните „цели“ тази година са да започне да се чувства по-удобно сред хора, да провали сватба и „да изпее една или две песни“

„Това е първата ми година от 15 години насам, в която мога бъда третирана като нормален човек“, коментира още тя, визирайки попечителството, което баща й имаше над нея.

В скандалния клип Спиърс празнува рождения си ден, като изпива бутилка шампанско на пода в хола си, украсен с балони и листенца от рози. В един момент певицата, която е облечена в червен костюм - се изправя, за да танцува на фона на музиката, преди да изключи камерата. След това Спиърс пъха главата си в тортата, покривайки цялото си лице с глазура.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук