Трима състезатели от Резервите се впуснаха в тежка битка за сила и издръжливост на Арената на най-екстремното риалити в телевизионния ефир - “Игри на волята: България”.

Залогът пред Алекса, Гайтанов и Елина беше повече от голям - огън и храна за племето, което трети ден се бореше със студ и глад на дивия плаж. За да спечелят обаче, те трябваше да подобрят рекорда от 49 минути в емблематичната за предаването битка с висене от дънери.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Гайтанов и Алекса доказаха своята силна воля и издръжливост и извоюваха провизии за по-добър живот в Обиталището.

Арената посрещна капитаните на трите титулярни племена в нощна битка за баланс. Куков, Джаферович и Цветан се впуснаха по тънка греда, балансирайки нестабилна платформа, на която трябваше да подредят правилно пирамида от 9 части.

Първоначалната преднина на Джаферович се запази до края на битката и тя убедително грабна победата. Джаферович беше изправена пред трудния избор дали да избере предимство за себе си, или за цялото племе.

Нейното решение беше категорично и в утрешната първа номинационна битка за сезона Безстрашните ще имат преднина пред Непобедимите и Супергероите.

Пропуснатият шанс от Куков да занесе 8 пици на гладните си съотборници на Дивата река разгорещи страстите в племето на Непобедимите. Червените започнаха да се колебаят дали изборът им на капитан е бил правилен, или по-скоро прибързан и импулсивен.

Каква номинационна битка очаква отборите на Арената? С какво предимство разполагат Безстрашните? Дали Куков отново ще си върне доверието на Непобедимите? Кое ще е първото номинирано племе?