През август актьорът Андрю Гарфийлд гостува в подкаста Марк Марон. Тогава актьорът призна, че за да се подготви за ролята си на йезуитски свещеник във филма "Тишина" от 2016 г., се е въздържал от секса за шест месеца, пише money.bg.

Думите му станаха повод за дискусия в новия подкаст на Дрю Баримор – „Новините на Дрю”. А горещата тема се въртеше около въпроса колко дълго може да издържи една жена без секс. Това накара и самата Дрю Баримор да сподели с всички как се справя тя с липсата на интимност.

Баримор коментира изказването на Андрю Гарфийлд, заявявайки, че шест месеца въздържание не са толкова много. Тя заяви, че би могла не просто месеци, а дори години.

В епизод от предаването „Шоуто на Дрю Баримор” от месец март, в което актрисата разкрива пред ководещия Рос Матюс, че понякога сънува бившите си, а сънищата ѝ са "единственото място, където се чувства жива тези дни".

"На всеки шест месеца ще сънувам най-горещия сън и ще си казвам: "О, Боже мой!" Имам либидо и съм жива." В този момент Матюс я прекъсва, за да обясни по-добре какво означава това с либидото. "Все едно съм жива, имам желание за секс и имам пулс."

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук