Двойничка на американската знаменитост Ким Кардашиян преживя истински ад след разкрасителна операция, извършена при много съмнителни условия. 27-годишната моделка на „Плейбой” Клоуи Хан разказва за ужаса, който преживяла след неуспешна ринопластика в Украйна, пише The Sun.
Хубавицата отлетяла за Украйна, за да се сдобие с „малко кукленско носле”. Хирурга намерила в Инстаграм. По-късно се оказало, че това е най-голямата грешка в живота й. Момичето признава, че след интервенцията се чувствала толкова зле, че дори написала писмо, в което се прощава с дъщеря си.Безпокойството се породило у Клоуи още когато пристигнала на мястото. Вместо модерната клиника, се озовала пред най-обикновена къща. И ставало все по-лошо. Красавицата се събудила по средата на операцията и почувствала, че по лицето й тече кръв.
„Събудих се и видях, че лекарят ме е сложил на мръсно одеяло и трие кръвта ми. Опитах се да кажа нещо, но не успях”, признава Клоуи
 
След пет ужасни дни зад стените на „болницата” тя се прибрала вкъщи, но нещата се влошили. Тя припаднала на в кухнята и лежала на пода няколко дни. Изпитвала такава болка, че мислела, че скоро ще умре и дори написала прощално писмо до дъщеря си.Когато най-сетне махнала превръзките, изпищяла от ужас, защото лицето й било все едно разбито с чук. Сега се налага да носи специална превръзка по 20 часа в денонощието. Понякога се буди нощем, защото носът й се пълни с кръв.Хубавицата се готви за нова операция, която трябва да поправи грешката на украинския хирург. Клоуи, която е пристрастена към хирургичните интервенции, е категорична, че повече нищо няма да прави с лицето си.