Нова година—нов мъж за Елена Петрова. След развода с милионера Аристотелис Фотилас, актрисата е в трескаво издирване на нов любовник и изглежда го е намерила, пише "България днес".
Преди дни актрисата е била засечена с гаджето си в Солун. Двойката явно е посрещнала 2017 година в Гърция и решили да се поразходят из града на шопинг.

Въпреки опитите на Елена да скрие гаджето си далеч от любопитните погледи на репортерите, новата й връзка не остана тайна. Мнозина сънародници я засекли и тайната й бързо била разкрита.

На 30 декември Елена и приятелят й били засечени на новогодишен шопинг в „Космос” — огромен мол с множество магазини, кафенета, ресторантчета и голям киносалон.

Приятелят на актрисата бил с леко дълга коса, на видима възраст 45 години.

Двойката пристигнала в мола с български автомобил. Когато влезли в комплекса, актрисата направо цъфтяла от щастие с новия си ухажор.

За последно Елена Петрова се спрягаше за гадже на режисьора Мартин Макариев. Техни папарашки снимки издадоха отношенията им и станаха причина актрисата окончателно да се превърне в самотна майка.

Фотилас не можа да й прости изневерите и постоянните й забежки, поради което разтрогна брака им.

Очаквано Макариев пък се оказа неспособен да издържа семейството на Елена и двамата се разделиха. В момента той е сгоден за колежката на Петрова — Луиза Григорова.