Меган Маркъл не спирала да казва на своите най-близкия приятелки, че разводът с британското кралско семейство е най-хубавото нещо, което е можело да се случи на принц Хари. По думите ѝ, именно нейната любов към него е била основната причина всичко това да може да се случи. 

Това разкри приятелка на херцогинята на Съсекс пред в. "Дейли Мейл". 

"Тя каза, че, както нейната, и неговата душа е била смазвана и тя повече не можело да го гледа как страда той", добавя приятелката. 

Принц Хари се хили като зелка при вида на Меган Маркъл в Канада ВИДЕО

 

Източникът добавя още, че двойката засега няма намерение да се отказва от думата "кралски" в своя уебсайт SussexRoyal. Той добавя, че "по думите на Меган, те винаги ще бъдат смятани за кралски особи, независимо къде живеят и с какво се занимават". 

През изминалите почивни дни стана ясно, че Хари и Меган вече няма да бъдат наричани "негово/нейно височество", като ще трябва да върнат около 3 милиона долара на британските данъкоплатци, изразходени за ремонта на имението Frogmore Cottage. 

При това, има още редица неизяснени въпроси, включително, дали Меган и Хари ще трябва да премахнат думата "кралски" от своята електронна страница, както и дали ще си плащат сами сметките за тяхната охрана.

Принц Хари проговори: Дълбоко опечален съм, че всичко завърши така! ВИДЕО

Въпреки това, приятелката на Меган заяви: "Меган и Хари не планират да променят уебсайта си или името си в Инстаграм. Те все още са смятани за херцогът и херцогинята на Съсекс. Те ще запазят титлата "кралски". Според Меган, тя и Хари са хора, които променят играта, на които им е отредено от съдбата да разчупят статуквото. Сега те вече може да започнат да си реализират плановете си".  

Приятелката добавя, че "Меган казва постоянно на своите най-близки приятели, че това е най-доброто нещо, което е могло да се случи на Хари. Той най-много ще спечели от това, а всичко е станало възможно, заради нейната любов към него".

Меган Маркъл за "Мегзит": Душата ми смачкаха в двореца, най-накрая мога да дишам!

Източникът също разкри, че "Меган е казала на приятелките си, че не бързат да напускат имението, в което те в момента живеят. Те могли да си останата там колкото си искат. Меган го нарича нейното щастливо място, като казва, че в последните месеци там тя се е чувствала повече у дома си, отколкото някога във Великобритания". 

Превод и редакция: БЛИЦ