Раздърпано и лъскаво - ето с какво ни храни Алисия в тези зимни дни, когато температурите отиват в небесата. Така стартира рубриката си "Гилотина" във в. "Телеграф" Евгени Минчев.

Той пусна хапливи коментари относно визиите на Алисия, Криско и Тита по време на тържествена церемония в столичен клуб. Както БЛИЦ съобщи, по време на същата тази церемония стана ясно, че Евгени Минчев и Ники Кънчев имат сериозен проблем помежду си. 

Алисия - между Глория и Кулагин

Раздърпано и лъскаво - ето с какво ни храни Алисия в тези зимни дни, когато температурите отиват в небесата. Ранно разголена, та лятото е чак след тримесечие, певицата внушава ледени послания, през които пълзят ветровете на не една естетическа упоритост. В долната част на роклята все едно опосуми са се опитвали да се доберат до храсталаци а по-горе, самотни чайки са се пробвали да свият гнездо. Косите-огненометежни с леки асфалтови нюанси, валят подобно вулканичен дъжд почти на първия ред на вниманието ни. Смея да предположа, че Алисия е „взела” малко от Глория, много от Мария Илиева, средно от Драго Чая и е с едни гърди напред пред Кулагин.

Криско до Ивана Тръмп? Да, ама не!

Криско е отслабнал… Много добре, брат. Но това не е повод да се показва със спортно облекло на събитие, предшествано от червен килим. То, както се казва, да имитираш американските си „братя” също не е лесно. Зелена шапка - същински чимшир, поникнал по рапърската глава, импонира с разкошен анцунг, проточил се по протежението на крисковия силует. Спортните обувки едва поддържат тази пирамида от покупки, всяка част от които сякаш купувана от различни сезони, разпродажби и намаления. Девойката до него, освен ако не е кючекиня, можеше да покаже малко повече стил, предвид, че специфичните танци изискват и друго тегло. Голямо тегло мисля, е паднало и при избора на прическа- възможно ли е, госпожицата да е издебнала фризьорката на Ивана Тръмп и да е чопнала модела. Ако пък двамата са двойка, то… те заслужават истинска двойка - оценка за пълна модна несъвместимост помежду им.