Принц Хари разговарял с духа на своята покойна майка Даяна с помощта на медиум. Според нови разкрития врачката убедила Хари, че разговаря с принцесата, след като му разказала, че Даяна се е „изкикотила“, когато синът му Арчи счупил коледна играчка с изображението на кралица Елизабет II, пише Телеграф бг.

Битовият инцидент се случил през 2020 г., когато Хари и Меган взели решение да продължат традицията на кралското семейство да разменят подаръци на Бъдни вечер.

В края на споменатата година Меган подарила на Хари играчка, която купила от местен магазин и той я окачил на видно място на елхата в дома им в Калифорния. Малкият Арчи обаче съборил коледното дърво и красивото украшение се счупило на мънички парченца, разкрива принцът в своите мемоари.

В книгата Хари споделя как синът му грабнал бутилка с вода и започнал да пръска счупените парчета, надявайки се, че играчите магически ще се поправят.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

„Събрах счупените играчки и ги изхвърлих в кофата за смет, като през цялото време си мислех: Това е странно“, пише Хари, като добавя, че картинката му се изяснила дни по-късно, след като по препоръка на свои приятели се срещнал с жена, която твърдяла, че има паранормални способности.

Хари усетил силната енергия на врачката и тя му разкрила, че майка му се намира в стаята. „Майка ти е с теб... точно сега“, казала тя на принца.

Екстрасенската обяснила на Хари, че Даяна е наясно, че той има много въпроси, но които тя трябва да отговори, но я помолила да предаде на сина й, че го подкрепя и се гордее с него.

Според Хари медиумът го уверил, че Даяна е заявила, че „той живее живота, които тя не могла да има приживе“. „Ти живееш по начин, по който тя е искала да живееш“, казала още врачката на Хари.

Принцът поискал от екстрасенската да му даде доказателство за твърденията си и тогава тя му разказала за инцидента в навечерието на Коледа.

„Майка ти казва… украшението. Майка ти казва... нещо за коледна украса? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опива да го поправи. Майка ти казва, че се е изкикотила“, гласяло посланието на медиума.

„Тя беше там“, категоричен е Хари.

Покойната майка на принца приживе отдава голямо значение на медиуми, ясновидци, както и на личности, които разговарят с мъртвите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук