Няма край личната драма на Бритни Спиърс, която наскоро се омъжи.

Бащата на Бритни Спиърс заведе дело срещу нея. Той настоява певицата да свидетелства под клетва, за да отговори дали наистина той я е принудил да дари осем флакона с кръв за лечение и е забранил да пие болкоуспокояващи, предава БГНЕС.

В коментар публикуван в изданието се казва, че „мистър Спиърс, който беше срамно отстранен от настойничеството по съдебен ред, продължава да се самоопозорява, както се вижда от това последно негово неоснователно и безразсъдно изказване, което е пълно с грешки и неистини. Той сам го знае. Той не само се опита да тормози дъщеря си, но и сега иска да я тормози, като злоупотребява с делото и се крие от свидетелства.

Всеки друг би се срамувал от подобна тактика, но той и неговите представители са наистина безсрамни.

Що се отнася до опетняването на репутацията му, господин Спиърс сам си го направи преди много време”, казва се в коментара. По-рано двете страни в конфликта се обвиняваха взаимно, че избягват да свидетелстват.

Припомняме, че Бритни Спиърс в продължение на 13 години беше под опеката на баща си, който контролираше нейния личен живот и финансите й. Според самата певица животът й през този период е бил по-скоро като излежаване на затворническа присъда.

Съдът реши да спре настойничеството едва през септември 2021 г.

Певицата има трудни отношения с всички роднини. На сватбата си със Сам Асгари, която се състоя по-рано през юни, тя покани само по-големия си брат Брайън, но и той не дойде