Около мен - доста снимки и работа. След декември малко ще почивам. Това заяви в ефира на "На кафе" режисьорът Люси Иларионов.

"Опитвам се да си спазвам хранителния режим. Радвам се, че подобрих начина си на хранене и начина си на живот. Вече хляб не ям, газирано не пия, сладко пък абсурд. Въпреки че напоследък се заглеждам по разни вафлички без захар или такива сладки неща за диабетици", призна си той.

Истински кошмар чука на вратата на кралското семейство! Бременната Меган Маркъл има фатално заболяване!

Иларионов коментира и скандала с клипа на Софи Маринова на "Каменните гъби": ""Каменните гъби" не са забранени. Проблемът беше, че това са били някакви гъби. Едно жълто издание пусна статия, подхваната и от останалите. Ако е забранено - нека има прегради и камери. Нека Министерството на културата да започне да ги представя тези неща", каза той. 

Приказна красавица спечели "Мис Гранд Интернешънъл", но на сцената й се случи нещо ужасно, всички останаха шокирани! (СНИМКИ/ВИДЕО)

"Развитие на случая с агресията на пътя няма. Зам.-министърът ми се обади последно, каза, че по случая се работи и всичко е наред", заяви Иларионов по повод на страховитата случка, която преживя преди време с агресивен водач на пътя. Той сподели и, че е станал жертва на мошеничка: "Попаднах на една жена - супер измамница и Слава Богу, трябваше да се държа като мутра и като борец, за да си върна парите. Има още малко пари, които трябва да си върна. Влязох в роля на мафиот, но се налагаше", заяви Иларионов, без да изпада в подробности.

Само в "ШОУ"! Сашка Васева никога няма да забрави този страшен и кървав кошмар, който е преживяла с роден полицай!

"Очите за мен са най-секси нещото в една жена. Не съм почитател на големите гърди. Очите привличат", завърши Иларионов.