Нямам рационален отговор – ще наследя 4 апартамента или ще се кандидатирам за президент, защото е хубаво да си женен. Тези неща просто се случват. Така актьорът Мариан Бачев отговори на въпроса защо се е решил да се ожени това лято.

Както БЛИЦ съобщи, актьорът и половинката му от 21 години Милена Видер, с която той има две дъщери, се ожениха в София през юли.

Ексклузивна СНИМКА от тайната сватба на Мариан Бачев

„То е ясно, че нито халката, нито подписа срещу 36 лв. в гражданското ще промени нещата, ако това е правилният човек“, каза той.  

„Но, както се шегуваме, ако почине единият, другият взима вдовишка пенсия“, добави той пред bTV.

Церемонията била в тесен кръг – само най-близките родни, а по думите му Милена през цялото време се сдържала да не прихне да се смее.

Очаквано, служителката в гражданското им изчела традиционната реч с подобаващия патос. „Най-хубавото беше, когато каза: „Ще създадете дом, семейство, и Косето (по-малката им дъщеря Косара – бел. ред.) изскача: „Какво семейство, ние сме родени!“, сподели актьорът.

Според него, единствените промени, настъпили след брака, е че ще трябва да внимава на кои постановки може да бъде с халка и на кои не може, „а и Милена вече е с тиренце – Бачева“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук