Големи драми тресат семейството на Майли Сайръс, които в последно време разделиха членовете му. Въпреки че феновете наскоро станаха свидетели на разрив в отношенията на Майли и баща й Били Рей, след като тя пропусна да му благодари, докато приемаше първата си награда "Грами", източник сподели пред изданието Us Weekly, че между Тиш и най-малката й дъщеря Ноа също има сериозно напрежение. То е провокирано от новия съпруг на майката на Майли и Ноа, актьора Доминик Пърсел.

В началото на месеца в подкаст 56-годишната дама разказа любовната история, която стои зад познанството й с Доминик. От разказа й става ясно, че тя отдавна е била влюбена в звездата от сериала "Бягство от затвора".

По нейни думи той направил първата крачка към нея още през 2016 г., като й писал в социалните мрежи. По това време обаче тя все още е била във връзка с бившия си съпруг и баща на децата й Били Рей. През 2022 г. подала молба за развод с музиканта.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

В интервюто тя добави също, че почти в началото на връзката са си казали и първото "Обичам те". Двамата вдигнаха сватба миналата година, на която обаче дъщеря й Ноа и синът й Брейсън не присъстваха. Тогава феновете на звездното семейство коментираха, че най-вероятно не са отишли, защото са "взели страната на баща им" и са против майка им да има нов мъж до себе си.

Оказа се обаче, че причината, заради която най-малката дъщеря на Тиш и Били Рей, не е станала свидетел на бракосъчетанието, е, че преди майка й да се обвърже с Пърсел, Ноа е имала връзка с него, довери близък до семейството пред Us Weekly. "Ноа е много разстроена от това, че Тиш й е откраднала Доминик", допълни запознатият.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук