Новата носителка на наградата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер ще дари част от наградата си. Тя се превърна в една от най-коментираните личности у нас, след като спечели мечтаната титла. 24-годишната хубавица е от София, има син на 5 години и е собственик на онлайн бутик за дрехи и обувки. На конкурса тя успя да се открои сред 11 други участнички с оформеното си тяло и отличаващата се от последните носителки на короната визия – тъмна коса, котешки (синьозелени) очи и висок ръст, съобщава "Труд".

„Още преди 2 години исках да участвам в състезанието „Мис Плеймейт“, но тогава изпуснах срока за кандидатстване. Тази година най-после се явих на кастинга и се забавлявах изключително много“, каза за „Труд“ красавицата Маги Бадер. Тя допълва, че през първия месец и половина е възприемала останалите кандидатки за короната като приятелки, но през останалото време е гледала на тях само и единствено като конкуренция.

„Мисля, че всички участнички в конкурса доста се потрудихме за победата, но както при всяко състезание, винаги има няколко души, които се отличават. Тази година челната тройка успя да изпъкне на фона на другите, което е абсолютно нормално“, разказа още 24-годишната майка. На въпроса какво ще направи с наградата, тя сподели, че когато я получи, със сигурност ще дари част от нея за благотворителност. „Имам една конкретна идея в главата си, но за нея ще разкажа, след като съм уточнила всички детайли“, заяви Бадер.

Мис Плеймейт 2016 вече от 7 години е горд собственик на онлайн бутик за дрехи. „В началото започнах да продавам само обувки, след това постепенно добавях блузи, панталони, рокли и всякакви други аксесоари“, споделя Бадер.

Най-голямата гордост в живота на хубавицата е малкият й син Петър. Той се появява на бял свят преди 5 години, когато Маги е едва на 19 години. „Петър е плод на моя детска любов. В онзи момент бях претърпяла две много тежки операции, след които докторите казаха, че зачеването на деца при мен ще е много сложно. Именно заради това, когато забременях, реших да запазя бебето, въпреки че бях на 19 години. Не съжалявам за това мое решение. С бащата на сина ми не сме заедно, но имаме прекрасни отношения, което ме радва изключително много, защото занапред нямам за цел да бързам да си търся мъж, с когото тепърва да създавам семейство“, разказва плеймейтката.

Както всяка привлекателна млада дама Маги признава, че получава много неприлични предложения. В момента тя няма човек до себе си и не си търси мъж, с когото да се обвързва. Сега се занимава предимно с реклами, но има амбиции да участва в риалити формати и се надява скоро да получи покана.