25-годишната моделка Сиера Скай от Калифорния, САЩ, си е спечелила армия от верни фенове благодарение на външния си вид и любовта си към откровените фотографии.

Момичето често използва аудиторията си от 4,1 милиона последователи и рекламира дрехи от различни марки в Инстаграм. Този път тя е облякла бански костюм от Fashion Nova, който изглежда много обещаващ - спортно горнище в приятен пясъчен цвят и бикини.

Оказало се обаче, че нещата няма да вървят гладко по време на снимките: банският костюм явно е бил с няколко размера по-малък.Разбира се, това не спира Сиера, защото с такава фигура е напълно възможно да бъде снимана и без дрехи. И въпреки че абонатите са във възторг от горещите снимки, малцина от тях биха станали потенциални купувачи, понеже имат скептично отношение към този вид бикини.

"Банските й се издигат все по-високо и по-високо...", "По този начин ли трябва да стои горната част", "Много е красиво! Но е интересно кой би го носил на плажа или където и да било другаде...", коментират потребителите.Fashion Nova е марка дрехи, която придоби голяма популярност в Instagram. Компанията често предлага необичайни и странни тоалети, които балансират на ръба на благоприличието.

Превод и редакция: БЛИЦ