Хилария Болдуин показа невероятната си фигура само три месеца след раждането на петото си дете.

През септември 36-годишната красавица и 62-годишният Алек Болдуин отново станаха родители - двойката посрещна петото си дете. А тези дни (само три месеца след раждането) съпругата на актьора показа фигурата си, снимайки се с най-малкия си наследник по бельо.

Последователите й бяха смаяни от страхотната й фигура след толкова кратко време. Но не всички обаче споделиха този ентусиазъм. Както винаги - някои се възхитиха и подкрепиха многодетната майка, а други я осъдиха, като я обвиниха в „самохвалство“ и отбелязаха, че никои хора се нуждаят от много повече време, за да се възстановят и това съвсем не означава, че те са бездействащи.

"Защо винаги трябва да показваш тялото си? Изглеждаш невероятно и имаш късмета, че си се възстановила толкова бързо, след като си родила, но не всички сме толкова щастливи. Следвам те и ми харесва да гледам нещата, които споделяш, но винаги виждам постове за тялото ти в стил: „Погледнете тялото ми“. Социалните мрежи налагат представата, че всички трябва да изглеждаме по определен начин, особено след раждането на дете" - пише един от последователите й.

Но е факт, че съвсем скоро след раждането на най-малкия си син Хилария се върна към тренировките, които сподели в Инстаграм профила си.


По време на бременността си Болдуин не прекъсна тренировките си и се опита да води активен начин на живот, за който също често споделяше в социалните мрежи, смятайки, че това може да й помогне в процеса на раждането, както и при възстановяването след това.