Уникална драма се върти покрай Веселин Маринов. Певецът бил изпаднал в жестока депресия от много грубо предателство от близък човек, твърди hotarena.net.
Той получил информация, че приятеля му варненския адвокат Иван Кръстев - Пуяка сваля.... любовницата му Веселина Пеева! Бърза проверка на певеца показа, че слуха далеч не е без основание. 

Маринов лично препоръчал на любимата си Пеева адвокат Кръстев. Той трябвало да защитава личните и дела, като хонорара му е уреден от естрадната звезда. От честите срещи между 42 - годишната блондинка на Добрич и застаряващия юрист обаче лека полека пламнала не само симпатия. Отделно се оказало, че Пеева хич не е лоша партия.

Както стана ясно преди дни данъчни и правят проверка по подозрение за пране на пари. За две години чрез личните й банкови сметки минали едни мистериозни 300 000 лв. Пуяка е преценил, че дамата си заслужава отвсякъде. И започнал да го раздава на чувства зад гърба на Веселин Маринов. Веселина почти през ден намирала повод да ходи в кантората му във Варна. А телефонните разговори между двамата били ежедневие. Кръстев играел и ролята на личен психолог на майката на две деца, която ги заряза заради певеца. Тя му споделяла много лични интимни тайни, а той я слушал с отворена уста и кимайки умно винаги заемал нейната страна. 

Иван Кръстев е скандално име сред адвокатската общност в България. Той е пълен визуален клонинг на фараона мошеник Иво Найденов. Има две версии от къде идва прякора му Пуяка. Едната гласи, че е надут като пуяк. А другата, че походката му е подобна на пернатото животно. Другото с което е известен е, че има като цяло слаби юридически познания особено в областта на Интернет, твърди hotarena.net.

Преди 11-години около името на Иван Кръстев избухна скандал. Тогава електроразпределителното дружество ЕОН го обвини косвено за рекет чрез жалба до тогавашния главен прокурор. 

Има и слух, че в началото на века Варненската адвокатска колегия отнема правата му. За да продължи да работи като юрист той се записва в Софийската.