Холивудската чаровница Меган Фокс все още не е преодоляла развода със своя колега Брайън Остин Грийн и прави сеанси с духовен водач поне веднъж в седмицата, пише Монитор.

От известно време красавицата е на родна земя за снимките на хорър филма Till Death, които текат в момента в студията на „Ню Бояна филм“.

Преди няколко дни Меган Фокс си пусна лайв видео в личния профил в Инстаграм, в което си говори с духовния водач на холивудските звезди Митра Джалили.

Гуруто и актрисата проведоха половинчасов онлайн разговор, в който се включиха с коментари и емотикони над 7000 души. Настанена в хотелската си стая в София след снимки, Меган чинно изслушваше съветите на Митра за живота и от време на време й задаваше насочващи въпроси.


От разговора им става ясно, че актрисата все още не е преодоляла напълно развода си с Грийн, с когото бяха заедно десет години. Но пък е добре, че е инвестирала емоциите си в нова любов, която да й помогне да продължи напред.

Припомняме, че звездата от „Трансформърс“ ще прекара на родна земя 4 седмици, като се очаква, че по някое време у нас може да кацне и новото й гадже - рапърът Machine Gun Kelly. Като пристигна у нас, Фокс си публикува снимка с любимия.

Поради тежкия снимачен процес, обаче, Меган няма много време за социалните мрежи. „Не може да си онлайн в социалните платформи непрекъснато, да проверяваш непрекъснато своите коментари и лайкове.

Трябва да се довериш на това, което правиш, и да продължиш напред“, сподели в свое интервю наскоро красавицата, вероятно провокирана от сеансите със своето гуру.

Фокс и Грийн имат три деца. Те възпитават заедно момченцата Ноа, Боди и Джърни, които са съответно на 7, 6 и 4 години. Интересен факт е, че актьорите често обличат синовете си с рокли.