Преди да плени сърцето на принц Хари, бившата американска актриса Меган Маркъл е опитвала да очарова друг известен британец, пише PageSix, позовавайки се на близката й приятелка и радиоводеща Лизи Канди.
 

По думите на Канди, Меган винаги е искала да живее в Лондон и да има приятел британец с очарователен акцент. Тогава водещата се разровила в тефтера си с телефони, за да й помогне. Това се е случило през 2013 г., а изборът паднал на футболиста Ашли Коул.
 

 
Опитът да свърже спортиста с актрисата обаче завършил неуспешно, спомня си със смях Канди, тъй като Коул не бил впечатлен от идеята да се среща с американката.

Впоследствие обаче Меган твърдеше точно обратното - Ашли Коул пробвал да я свали, като я засипвал с смс-и, но тя го отрязала след като се посъветвала с журналист.
 

Принц Хари обаче бързо се поддал на очарованието на актрисата. Канди заявява, че разбира добре херцога на Съсекс, защото, според нея, в Меган винаги е имало нещо особено. Според радиоводещата, когато се запознала с актрисата, е имала усещането, че сякаш се познават цял живот и веднага си разменили телефоните.

„Тя е пълна с енергия. Меган не спира да говори и винаги сме се смели много”, споделя Канди.