Кейтлин "Амурант" Сиракуза е направила интимно признание, което ще смае феновете, информира "Сън".

В интервю с ютубъра Антъни Падиля звездата от Twitch разкрива, че не е "сексуалната богиня", за която я смятат зрителите.

На въпроса какво според нея е "най-голямото погрешно схващане" за нея, Амурант разкрива, че тя не е никаква сексуална богиня".

"Всъщност съм много неопитна в сексуално отношение", признава Амурант. - Досега съм имала един партньор, така че "бройката" ми е наистина малка."Смятам, че хората винаги очакват да имаш много връзки, особено ако показваш тялото си и печелиш от това.

Падиля пита Амурант дали смята, че има нейни фенове, които ще бъдат разочаровани от признанието ѝ.

"О, сигурна съм, че ще има такива", отговаря тя без колебание. "Но, аз не се занимавам с мимолетни връзки. Съжалявам."Освен че се показва в Twitch, Amouranth качва съдържание за възрастни на различни уебсайтове и има огромен успех.

За съжаление това е довело до онлайн тормоз и омраза, като стриймърката е трябвало да понася заплахи и вербални обиди.Нейната страст е спасяването и хуманното отношение към животните и тя е направила разумни инвестиции, за да осъществи мечтата си да отвори ранчо за животни.

Превод и редакция: БЛИЦ