Не се очаква американската актриса Ан Хечи да оцелее. Това съобщава семейството й след катастрофата, станала на 6 август (събота). БЛИЦ припомня, че тогава автомобилът й изгоря след като катастрофира и се заби в къща в Лос Анджелис.

Тя остава в кома и има "тежка аноксична мозъчна травма". "Искаме да благодарим на всички за милите пожелания и молитви за възстановяването на Анн и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри", добавят те.

Интересно е обаче, че кадри, направени малко след ужаса, показват как докато медици качват Хечи в линейката тя изведнъж се надига изпод чаршавите, с които е завита - сякаш възкръсва

Ан Хечи е на апарати за поддържане на живота, за да се определи дали органите й са жизнеспособни за донорство, се казва още в изявлението на семейството й.

Брутално ВИДЕО 18+ от възкръсването на актрисата Ан Хечи след ужаса в Лос Анджелис

Актрисата бе настанена в болница, след като катастрофира с автомобила си и причини пожар в къща в западен район на Лос Анджелис в петък. Според противопожарната служба в Лос Анджелис колата на Хечи е "избухнала в силен огън", след като се е забила в двуетажна къща, оставяйки имота "необитаем".

От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница, уточнява БТА.

Полицейското управление на Лос Анджелис разследва инцидента като престъпление, свързано с пътнотранспортно произшествие при шофиране под въздействие.

53-годишната актриса, майка на две деца, е участвала в голям брой филми през 90-те години, сред които "Шест дни, седем нощи" и "Дони Браско". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят", която й носи награда "Еми" през 1991 г. Участвала е и в римейка на "Психо" през 1998 г.

Ан Хечи имаше връзка с актрисата и телевизионна водеща Елън Дедженеръс, припомня Би Би Си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук