Американската актриса Ан Хеш е настанена в болница в критично състояние, след като се блъсна с колата си в дом в Лос Анджелис, съобщиха американски медии.

Градската пожарната служба съобщи, че превозно средство се е ударило в двуетажна къща в квартал Мар Виста, „причинявайки разрушение на сградата и силен пожар“.

Жената, открита в колата, е била „отведена в районна болница от парамедиците в критично състояние“, се казва в съобщението. Американските медии потвърдиха първоначалните съобщения на изданието за светски клюки TMZ, че жената в синия Mini Cooper е Хеш.


53-годишната актриса първоначално се блъснала в гараж на жилищна сграда, преди да потегли, твърди TMZ. Същата кола по-късно се блъсна в къщата на Mar Vista и я "повреди тежко".

59 пожарникари трябваше да гасят в продължение на 65 минути възникналия пожар.

Ан Хеш стана известна през 90-те години с филми като „Дони Браско“ (1997), „Вулкан“ (1997), „Шест дни, седем нощи“ (1998) и „Завръщане в Рая“ (1998). От 2006 до 2008 г. играе в сериала „Едно момиче в Аляска“. С ролята си в сапунената опера "Друг свят" печели наградата „Еми” през деня през 1991 г.

 

През 90-те години на миналия век тя имаше интимна връзка с водещата на токшоу Елън Дедженеръс. Има също син от връзката й Коулман Лафуун (2001–2007). От 2007 г. завъртва любовна връзка с канадския актьор Джеймс Тъпър и през 2009 г. им се ражда син. Двамата се разделят през януари 2018 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук