На 54 годишна възраст почина Лиса-Мари Пресли, единствената дъщеря на рок легендата Елвис Пресли. Преди броени дни певицата беше видяна заедно с майка си Пресила, на наградите "Златен глобус". Вчера обаче, се е почувствала зле и е била откарана по спешност в болница в Лос Анджелис.

Родена през 1968 г., Лиса-Мари е единствената дъщеря на рок легендата Елвис Пресли и съпругата му Пресила. Когато тя едва на 9, светът губи своя идол, а тя своя баща.

Внезапно почина дъщерята на Елвис Пресли

Лиса-Мари израства под светлините на прожекторите. През живота си, тя сключва 4 брака, като през 1994 г. се омъжва за краля на попа Майкъл Джексън.

През 2003 г. тръгва по стъпките на баща си и издава 3 албума. Лиса Мари също записва няколко песни в дует с гласа на Елвис, като споделя, че по този начин се чувства по-близка до баща си.

Смъртта на Лиса-Мари е шок за Холивуд. Преди броени дни тя и майка ѝ Пресила бяха гости на наградите "Златен Глобус", на които биографичният филм "Елвис" беше отличен със статуетка. По време на интервютата, публиката забеляза, че Лиса-Мари изглежда различно.

Лиса Мари е майка на четири деца, като най-малките и дъщери са едва на 14. Светът и се срива, когато преди 2 години синът ѝ Беджамин се самоубива, загуба която тя никога не преодолява. По неофициални данни, причината за смъртта на Лиса е сърдечен арест.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук