Списание Time ("Таймс") обяви певицата Тейлър Суифт за Личност на годината за 2023 година.

"В един разделен свят, в който твърде много институции се провалят, Тейлър Суифт намери начин да надхвърли границите и да бъде източник на светлина", пише главният редактор на Time Сам Джейкъбс и допълва: "Никой друг на планетата днес не може да развълнува толкова много хора толкова добре. Постигането на този подвиг е нещо, което често приписваме на подреждането на планетите и съдбите, но отдаването на твърде голямо доверие на звездите пренебрегва нейните умения и сила".

Суифт имаше новаторска година с началото на нейното турне Eras, което доведе нейното 3,5-часово шоу до 66 концерта в 23 града в Северна Америка, Аржентина и Бразилия.

Когато стачката на SAG-AFTRA спря промотирането на хитови филми, Суифт сключи сделка със синдиката и след това заобиколи продуцентските студия, за да пусне филма си с дистрибутора AMC. Нейният филм Eras Tour направи повече от 200 милиона долара в световен мащаб, според изпълнителния директор на AMC Theaters Адам Арън в X/Twitter.

"Дванадесет от последните ми 13 туита (отново има онова вездесъщо щастливо число 13) бяха за Тейлър Суифт. Искате ли да знаете защо?" - пише той и пояснява: "Ами има около 200 милиона причини защо! Концертният филм на Тейлър Суифт е най-касовият в историята".

Суифт преиздаде два от албумите си, претендирайки за собственост върху осем от 10-те си епохи. В края на 2022 г. тя пусна музикалното видео Bejeweled и вгради в него плановете си за 2023 г. Певицата се вози на асансьор и планира да спре на етаж три (третият й албум "Speak Now (Taylor's Version)“ и пет ( нейният пети албум “1989 (Taylor's Version)") по пътя си към върха.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук