Британската журналистка и водеща на риалити шоуто Celebs Go Dating Надя Есекс е споделила историята за това как е успяла да уличи приятеля си в изневяра благодарение на фитнес часовника си Съответното видео се появи в нейния акаунт в TikTok.

Надя Есекс е участва в разговор в мрежата, в който потребителите са разказвали за ситуации, които са причинили края на връзката им.

Според думите на Есекс, един ден бившият й приятел се прибрал сутринта у дома след парти с приятели. Британката е разказала, че когато се е събудила, е видяла известие за нощната му физическа активност на часовника си и е разбрала, че той й е изневерил.

Получих съобщение на моя FitBits, който се синхронизира с часовника на приятеля ми. В съобщението се казва, че между два и три часа през нощта той е изгорил повече от 500 калории “, пояснила е Надя Есекс.
 
@ladynadiaessex

#stitch @megan_boykoff #breakupstory

♬ Oh No - Kreepa
Публикацията е станала много популярна и е набрала над 450 хиляди гледания. Последователите на телевизионната водеща са я похвалили и са изразили думи на подкрепа.

„Ужасно е, но за теб е по-добре да си без него“, „Боже мой, FitBit се оказва полезен по различни начини“, „Тъкмо се чудех дали да не купя този часовник. Познайте кой сега тича да го купува спешно"," Радвам се, че се отървахте от него! ", пишат коментиращите.

Превод и редакция: БЛИЦ