Американски актьор, изиграл в една от най-легендарните сапунки - „Централна болница“, беше застрелян в центъра на Лос Анджелис. Това съобщава Fox News.

Става въпрос за Джони Уоктър, който беше само на 37 години по време на убийството му, което е станало в събота сутринта.

По думи на майка му Уоктър и негов колега били помолени да останат до късно в бар на покрива, където той бил барман, за да почисти, и се връщали към колите си около 3 или 3:30 сутринта.

Те вървели към колата си и когато стигнали там, видели, че някой се опитва да открадне колата на Джони. Човекът, който е извършвал кражбата го е застрелял“, обясни тя пред Fox News.

Според TMZ, който първи съобщи новината, властите не са потвърдили самоличността на Уоктър, но инцидентът съвпада с докладван случай на трима заподозрени, опитващи се да откраднат катализатор.

Уоктър започва телевизионната си кариера в сериала „Военни съпруги“, преди да се появи в други предавания като „Криминални умове“ и „Западен свят“. Той прекара две години в сапунката „Централна болница“ и участва в 164 епизода.