Звездата Джилиън Андерсън, която изигра култови роли в "Короната" и "Досиетата Х", направи онлайн среща с фенове си на живо в страницата си в Instagram.

Актрисата разговаря откровено с последователите си в социалните мрежи и призна, че вече не носи сутиен. Тя каза, че е взела такова решение по време на дългата изолация покрай пандемията, отговаряйки на въпрос какви дрехи е носила през този период на самоизолация.

"Мързелива съм и вече не нося сутиен. Не мога да нося сутиен. Съжалявам, не ме интересува дали гърдите ми висят до пъпа, но вече не нося сутиен", сподели тя.

Тази част от разговора ѝ с феновете много бързо се разпространи в Twitter.

"Ако двукратният носител на наградата" Глобус" и наградата "Еми" се отказа от сутиена, тогава кои сме ние, за да не се съгласим с нея", пишат в коментарите нейни фенове.

Много от тях аплодират решението ѝ, като се съгласяват, че след изолацията също предпочитат да не носят сутиен. Други изразяват съжаление, че не могат да си позволят да се откажат от тази част от бельото.

Припомняме, че 52-годишната Джилиън Андерсън получи още една номинация за наградата "Еми" за поддържаща актриса в драматичния сериал за ролята си на Маргарет Тачър в четвъртия сезон на "Короната". Общо сериалът получи 24 номинации за "Еми" през този сезон.