Теа Винсънт, майка на три деца от Глостършир, Англия, гледала как двама 14-годишни момчета играят футбол близо до нейната къща. 32-годишната жена предложила на уморените момчета да пият вода и под този предлог ги примамила в нейния дом, съобщава "Дейли Мейл".

И тримата започнали да си говорят на кухненската маса, а едно от момчетата казало, че е на 14 години и ходи на училище. Постепенно от обсъждане на училищния живот, Теа преминала към темата за секса.

И след това тя поканила другото момче да се качат на втория етаж. Тийнейджърът се качил горе след новата си позната, без да подозира какво го очаква. Скоро жената се появила гола пред него, бутнала го на леглото и го съблазнила."Тя ме извика горе и си помислих, че има игрална конзола или телевизор. Тя ме помоли да седна на леглото и за кратко напусна стаята. А когато се върна, беше гола", разказало е пострадалото момче.Няколко минути по-късно момчето се съвзело от шока си, отблъснало Теа Винсънт, облякъл се и изтичал надолу по стълбите. Там го чакал неговият приятел, който по-рано бил чул звуци от стаята.След това тийнейджърът разказал на родителите си за инцидента. Винсънт не се признала за виновна, заявявайки, че си е мислела, че жертвата й е вече на 16 години. Съдебният процес продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ