43-годишната Любов Толкалина, без да променя традициите, показа на феновете в Instagram откровена снимка. Бившата любима на режисьора Егор Кончаловски се появи на почивка весело тичайки по вълните.


Актрисата беше облечена само в бяла риза, която се отваряше широко, почти оголвайки гърдите й, и бикини, които не можеха да останат на мястото си. Любов призна, че снимката е архивирана, и отбеляза, че „би искала да живее в съвършено телесно съхранение до вечерта“.

Колкото по-активно обаче тя публикува пикантни кадри, толкова повече потребители я критикуват. Екшън звездата в "Антикилър" и "Бягство" предвиди такова развитие на събитията и предварително посочи в поста: "Внимание! Всеки, който вижда само бикини, помнете: осъждането е токсично чувство, по-добре помислете колко дълго не сте си купили ново бельо." Но това не попречи на феновете й да я призоват съм скромност.Любов Толкалина е руска театрална и филмова актриса, бивша любовница на режисьора Егор Кончаловски. През цялото си детство и юношество звездата се занимава със синхронно плуване. С това тя обяснява пристрастеността си към откровените снимки, като заявява, че спортистите и моделите винаги ще почувстват "желанието и нуждата" да се покажат.

Превод: БЛИЦ