Жена от Великобритания заподозряла съпруга си в изневяра и започнала афера с личния си треньор, пише Yahoo News.

54-годишната Фиона Харпър от Уорикшър била омъжена повече от десет години и отгледала четири деца. Въпреки че се грижела за външния си вид и спортувала, с времето съпругът й загубил интерес към нея.

Харпър започнала да забелязва, че той става дистанциран, започва често да остава до късно след работа и да се кара с нея за дреболии. Техният интимен живот почти изчезнал, а когато съпругът все пак правел секс с нея, нямало топлина или страст. Често споменавал и колежка на име Натали и британката заподозряла, че съпругът й има любовна връзка с нея.

Около този период Харпър започнала да тренира с личен треньор на име Рик, който е с 12 години по-млад от нея. Отначало отношенията им били чисто професионални, но с течение на времето сексуалното напрежение между тях започнало да расте.

След няколко месеца занимания, Рик целунал Харпър и те правили секс. Харпър се почувствала много виновна и спряла да тренира, но тогава приятелка й казала, че е видяла съпруга й да целува Натали в ресторант.

След това жената реши да не се сдържа и отново извикала Рик у дома. Оттогава те правели секс след всяка тренировка. Рик непрекъснато правел комплименти на Харпър и й се възхищавал. Въпреки че тези срещи не прераснали в по-сериозна връзка, британката не съжаляваше за романса си с треньора.

Няколко месеца по-късно Харпър намерила сили да говори със съпруга си. Той веднага признал, че от година й изневерява с Натали и че е имало и други жени. Скоро след това той намерил къща наблизо и се изнесъл от семейството си.

Едновременно с това срещите на Харпър с Рик спряли. Въпреки това, според жената, аферата с треньора й дало самочувствие и собствена привлекателност, което й е позволило да разреши ситуацията със съпруга си.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук