Мъж е бил задържан в щата Флорида за това, че е кастрирал доброволец, срещнат във фетишистки сайт за евнуси, съобщава ФП. Полицията в окръг Хайландс на югозапад от гр. Маями написа в комюнике, че ще си спомня дълго време за намесата й в нощта на неделя срещу понеделник.

Когато блюстителите на реда почукали на вратата на 74-годишния Гари ван Ризуик те установили, че той току-що бил извършил кастрация над човек, който обилно кървял, изтегнат на кушетка.

От тялото му липсвали две части, които преди това стояли много по-близко до жертвата - тестисите му. Те били поставени в розов съд. Кастрираният бил откаран в болница, като състоянието му е стабилно.

Ван Ризуик обзавел стаята си като операционна с медицинско оборудване и съответните обезболяващи. Той твърди, че се запознал с жертвата във фетишистки сайт за евнуси, които фантазират за кастрация. Самозваният хирург че не за пръв път осъществявал кастрация.

Той се пробвал над животни и над самия себе си, като отстранил единия си тестис. Ван Ризуик получи обвинение за нелегални медицински практики и за причиняване на телесна повреда.