84-годишна японка стана порноактриса и намери щастието. Юко Огасавара е една от най-възрастните актриси в японската порноиндустрия, пише AERA dot. Тя се снима във филми на студиото Ruby, което работи с актьори над 50-годишна възраст.

По данни на изданието, основната аудитория на продукцията на компанията са мъже между 60 и 90-годишна възраст.

Партньорите на Огасавара най-често са по-млади хора.

Възрастната японка, която влиза в света на порното преди три години, отбелязва, че въпреки преклонната си възраст, е щастлива от новата работа и дори започнала редовно да прави физически упражнения, за да се поддържа във форма.Тя е уверена, че тайната на енергичността й се крие в постоянното общуване и контакти с млади хора както на снимачната площадка, така и извън нея.

Юко Огасавара е родена през 1938 година в семейството на застрахователен агент и домакиня. Тя завършва училище, омъжва се и ражда деца.Мъжът й си отива на 59-годишна възраст.

Убита от мъка, Огасавара няколко месеца не излиза от дома си. С помощта на майка си и сестра си тя решава да продължи живота си, да се среща с хора и да пътува. Няколко години след трагедията става собственик на бар, в който работи дълги години.

В света на порното попада след предложение на една от редовните посетителки в заведението. Първоначално Огасавара отказва офертата. Клиентката обаче не се отказва, кани я на обяд, но вместо в ресторант, Юко се озовава на снимачната площадка. А след това разбира, че иска да участва в проекта.Огасавара твърди, че след кончината на мъжа си и до началото на новата си работа не се е срещала с нито един мъж.

Превод: БЛИЦ