Гордо държащ поднос с половинметров конски пенис, готвачът Ксиао Шан оповестява, че това е "най-вкусната" съставка в китайското ястие от задушени мъжки гениталии, отдавна известни в азиатската кухня като стимулатори на либидото.
Всички възможни елементи от интимните части на коне, магарета, козли, кучета, бикове и елени са използвани в блюдото на стойност 250 долара,  пише новозеландския nzherald.co.nz.
 
"Конската конститенция и аромат са много добри. Също са полезни за здравето", казва Ксиао, който приготвя мъжки органи откакто е на 13, служейки си с уменията, които се предават в семейството му от поколение на поколение, пише БТА.
 
Ястията в Гуолиджуан, единствената верига в Китай, специализираща приготвянето на пениси, са изключително популярни сред местните бизнесмени и правителствени представители, заявява Ли Янджи, мениджър на заведението, в което работи Ксиао.
 
"Повечето клиенти са мъже, които искат да засилят потентността си" казва тя, и добавя, че в ресторанта се сервират още части от овен, як, тюлен и змия.
 
"Китайците вярват, че можем да "заредим" различните части от телата си, използвайки същите съставки, което значи, че това, което ядеш, е полезно за съответната част на организма", казва още Ли.