Актьорът Айзък Капи, участвал във филмите „Тор“, „Терминатор: Спасение“ и сериала „В обувките на Сатаната“, е починал на 42-годишна възраст. Той е загинал в Белмонт, Аризона, след като се е хвърлил от мост и е бил ударен от автомобил. Това съобщава говорителят на Департамента за обществена сигурност в Аризона Барт Грейвс, цитиран от „Пийпъл“.
 
На 13 май в 7.26 ч. сутринта служители са били повикани на междущатска магистрала 40, където се е случил инцидентът. Мъж се е хвърлил от моста на магистрала “Transwestern” и паднал на платното.
 
Мъжът бил ударен от преминаваща кола. По-късно е идентифициран като 2-годишния Айзък Капи от Албакърки. Загинал е на място.
 
Преди смъртта си актьорът написал дълъг пост в Инстаграм, в който обяснява, че в последната седмица осъзнал какъв човек е всъщност. „Вярвах, че съм добър човек. Не съм бил добър човек. Всъщност, бях доста лош човек през живота си. Продавал съм наркотици. Укривал съм данъци. Имам дългове. Тормозех тялото си с цигари, наркотици и алкохол. Тормозех хората, които ме обичаха, включително и семейството си“, се казва в дългото съобщение.
 


 
Той се извинява на всички свои близки, които е тормозел и предавал. Капи твърди, че е осъзнал и че е много лош актьор.
 
Миналата година Капи беше разследван от полицията в Лос Анджелис по обвинение, че е сграбчил Парис Хилтън за гърлото по време на „игра на нощно парти“.
 
Превод и редакция: БЛИЦ