Американски изследователи на свръхестествени явления от "Паранормална изследователска група Централно Охайо" получиха вчера невероятно писмо. Според подателя на това послание, дядо му наскоро починал. Прежлеждайки нещата на починалия му роднина, човекът изведнъж попаднал на много необичайна снимка.
 

Изключително нискокачественото черно-бяло изображение изобразява нещо като хуманоидно създание с голяма глава и големи тъмни очи, гледащи директно в обектива на камерата. Изведнъж човекът  си спомнил как дядо му разказал в много далечно детство много мистериозна история за онези времена, когато той живял през 30-те години на миналия век в Аляска.

Той казал на внука си, че една нощ се отправил към езерото и видял в гората странен хуманоид: бледен, напълно гол, с непропорционално голяма глава с бездънни черни очи. Косата, носът, ушите, устата, зърната, пъпа и гениталиите не се виждали. Човекът извикал на непознатия и той се отдалечил. За щастие американецът имал евтина камера в него. Той преследвал създанието и успял да го снима веднъж. След това създанието изчезнало някъде.
Така че странната история на стареца се оказала вярна? Но кого е снимал той в гората? Експерти от "Паранормална изследователска група Централно Охайо" са убедени, че това е истинско извънземно, което е ръководило разузнаване в Аляска. Възможно е наблизо да е имало кораб самолет с неговите спътници. 

Превод: БЛИЦ