Доналт Тръмп няма да е последният американски президент, обяви Павел Глоба. Така известният астролог, сочен за личен гадател на Путин, опроверга зловещите прогнози, че 44-ят американски президент ще е последният, съобщава esoreiter.ru.
Изданието обаче съобщава, че още през 16 век Василий Немчин, който е известен като руският Нострадамус, предсказал, че от другата страна на Атлантическия океан ще се роди велика страна, в която държавните ръководители ще се сменят през четири години. Последен ще е 44-ят, твърдял пророкът. Той нямало да прилича на всички останали и щял да поведе народа си по крива пътечка и в крайна сметка щели да стигнат до бездната, пророкувал Немчин.

Глоба обаче припомня, че Стивън Гроувър Кливланд е бил 22-ри и 24-ти президент на САЩ. Той е единственият президент, заемал поста в два непоследователни мандата, обяснява астрологът. Заради това според него не може да се каже, че Тръмп е 44-ят президент, а всъщност е 45-ият и това давало основание за надежда, че няма и да е последният американски президент.

Източник: Флагман