61-годишна жена и баба на 17 внука стана много популярна в интернет пространството. Животът ѝ се превърна обект на интереса на много хора, когато тя се омъжва за мъж, с когото има 37 години разлика във възрастта. Баба Шерил сключи брак със 24-годишния Каран Маккейн миналата година в щата Джорджия, САЩ. Влюбената двойка излизали само година преди сватбата, а вече са готови да имат и деца.

Пръстенът, с който Шерил получава предложението си е със средства на многобройните им фенове.

Церемонияta край реката в Тенеси, беше предавана на живо пред повече от 20 000 души.

Настоявайки, че любовта им е истинска, Каран и Шерил казаха, че вече са готови да направят следващия ход и да имат бебе заедно.

Въпреки че все още не са сигурни дали това ще се случи чрез осиновяване или чрез използване на сурогатна майка, те вече са започнали да пазаруват колички.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Шерил каза, че по-голямата част от семейството ѝ подкрепят решението.

„Той винаги е искал деца и аз искам да бъда майка на детето му. Разбира се, поради възрастта ми ще трябва да прибегнем към алтернативните методи,“ споделя тя.

Седемте деца на Шерил - на възраст от 29 до 41 години - казаха, че ще помогнат за отглеждането бебето им, пише GlasNews.bg.

„Хората казват, че съм егоистка и съм твърде стара, за да бъда майка отново, но не се притеснявам, че в един момент няма да бъда тук, за да гледам детето,“ споделя още жената.

Отвръщайки на троловете, които спекулират, че по-рано тази седмица двойката се е разделила, Каран каза, че това изобщо не е така.

Двамата по-рано описаха сексуалния си живот като удивителен и дори имат акаунт в OnlyFans, където публикуват видеоклипове.