Английски барман обвини Кевин Спейси, че го преследвал на работното му място през 2010 г., пише Метро. Това било по времето, когато Спейси бил артистичен директор на лондонския театър Old Vic.
Даниел Бийл твърди, че когато сервирал на Спейси питието в Goodwood Park Hotel, той докосвал ръката му "по извратен начин" и след това го поканил да пушат трева в хотелската му стая.Актьорът се пробвал и още веднъж, докато той бил в почивка и седял отвън, пушейки. Даниел разказва: "Докато да имам времето да направя каквото и да е, той си го извади. Аз казах: "Какво, мамка му, правиш?"

Той отговори: "Голям е, нали?" Наведе се над мен и се опита да ме накара да го хвана. Аз влязох вътре."

Даниел продължава с това, че Спейси го последвал и "настоял" да си разменят часовниците, неговият струвал 5000 паунда.  На следващия ден барманът продал часовника за 3200 паунда, тъй като се чувствал гадно да го носи.

Седмици по-късно Даниел получил обаждане от някого, който се представил като Спейси, питайки: "Какво става? Аз съм в Лондон за няколко дни. Искаш ли да правим нещо?" Барманът казва, че затворил.

Спейси се появи на челните заглавия, след като актьорът Антъни Рап го обвини в сексуално насилие, когато бил на 14 години. Звездата написа в Туитър, че е "ужасен" от историята на Рап и, че му дължи "искрено извинение" за това, което според него било "напълно недопустимо пиянско поведение".

Превод: БЛИЦ