Жена казва, че е била в петгодишна връзка с любовта на живота си - пътнически самолет, когото тя нарича „скъпи“, пише Mirror.

Мишел Кьобке, на 30 години, от Берлин, Германия смята, че има връзка с Boeing 737-800.

Мишел казва, че е влюбена в самолета от пет години и връзката им е много физическа.

Тя каза: „737-800 е много привлекателен и секси за мен. Той е най-красиво построеният и е много атрактивен и елегантен самолет. "

Тя дори нарича 737-800 „Schatz“, което от немски се превежда като „Скъпи“. Но за разлика от нормалните връзки, Мишел не е в състояние да прекара качествено време с гаджето си и добави: „Връзката със самолет не е лесна.
 
"Мога да се сближа с него само когато летя с него или когато мога да се добера до него в хангара, което се е случило само веднъж в живота ми."

Въпреки това тя е намерила различни начини да се отдаде на своята обич.Тя каза: "Имам голям модел от него, изработен от фибростъкло, както и истински компоненти, за да мога да изживея любовта си до известна степен."

Привързаността на Мишел към самолета е известна като обектофилия - когато сексуалното или романтичното привличане е фокусирано върху определен неодушевен обект.Но Мишел не вижда физическата страна на връзката си с Боинга като по-различна от тези на хората.

Тя обяснява: „Това е като нормална връзка, имаме релаксиращи вечери заедно и когато лягаме, се гушкаме и заспиваме заедно“.
Мишел осъзнала, че има слабост към самолетите, когато се качила на първия си полет през ноември 2013 г.През март 2014 г. тя се качила на първия си 737-800 и това била любов от първия полет.Тя казва: „Толкова се вълнувах с качването на самолета, разбрах, че съм влюбена в 737-800.“Години по-късно Мишел най-накрая трябва да прекара малко време сама със своя любовник, в хангар на летището.„Първият път, когато наистина се срещнахме на 1 май 2019 г., се наслаждавах на всяка милисекунда с него“, спомня си тя.
Тя казва: „Искам да се омъжа за любимия си и да живея с него в хангар - това е просто особен вид любов, която не наранява никого.“
Превод: БЛИЦ