Binance, най-голямата борса за криптовалута в света, разширява своята NFT услуга за изкуствен интелект Bicasso в световен мащаб след успешен тест в Европа.

Bicasso ще бъде отключен за 12 часа от 29 март (15:00 българско време) до 30 март (3:00 българско време) за допълнителни 100 000 потребители.

Bicasso позволява на потребителите да създават и притежават персонализирано изображение, създадено с AI, просто като изпратят изображение и зададат указания за AI.

Bicasso черпи вдъхновение от комбинацията на изображение и указания, за да предложи най-добрия възможен резултат, който може да бъде допълнително усъвършенстван като добавите повече подробности. След като бъдат създадат изображението, потребителите могат да изсекат своите творения като NFT във веригата BNB. След това тези NFT могат да бъдат зададени като профилни снимки, споделени в социалните медии или прехвърлени в нечий портфейл.

Името Bicasso идва от „Binance“ и „Picasso“, което отразява мощната комбинация от новаторска технология и артистичност, които предлага услугата. Първоначално стартиран като бета тест на своята NFT платформа на 1 март 2023 г., Binance позволи на ограничен брой потребители да изпробват платформата.

Часове по-късно търсенето на услугата скочи до небето и Bicasso достигна целта си от 10 000 NFT, създадени само за 2,5 часа след стартирането.

За да отбележи глобалното си стартиране, Binance също така представя ексклузивна колекция Bicasso NFT, включващи серия от котки и кучета, генерирани от AI. Тези 500 уникални произведения на изкуството ще бъдат присъдени на потребителите като част от програма за препоръки.

Притежателите на тези ексклузивни NFT ще получат гарантиран достъп до една безплатна възможност по време на глобалното стартиране на Bicasso и ще станат членове на Binance Beta Testers за ранен достъп до нови продукти и предстоящи функции. Моля, вижте нашето изявление по темата за повече информация относно програмата за препоръки.

Един от първите продукти, които Binance Beta Testers могат да изпробват, е управляван от AI чатбот, вграден в Binance Academy. Поддържан от усъвършенствана технология ChatGPT, чатботът гарантира, че потребителите получават надеждни и актуални отговори относно Web3 и блокчейн индустрията.

„В Binance се вслушваме в отзивите на нашите потребители. Те харесаха нашия първоначален ограничен тест и сега го пускаме в световен мащаб", казва Маюр Камат, ръководител на продукта в Binance. „Bicasso ни дава уникална възможност да обединим силата на AI и Web3, за да предоставим на потребителите страхотно изживяване."

За Binance

Binance е водещата блокчейн екосистема в света и доставчик на инфраструктура за криповалути, което включва и най-голямата по оборот борса за криптовалути. Спечелила доверието на милиони потребители по целия свят, Binance е отдадена на увеличаването на свободата на парите за потребителите и създаването на си на широко портфолио от крипто продукти и предложения като търгуване и финансиране, крипто образование, анализи на пазара, инвестиции и подкрепа за стартъпи, децентрализирана инфраструктура, благотворителност и подкрепа на добри каузи по целия свят.

За повече информация може да посетите https://www.binance.com/bg