Мак Милър бившото гадже на Ариана Гранде умря вчера, очевидно от свръхдоза, пише TMZ.
 


Източници, близки по полицията, казват пред американския сайт, че рапърът бил открит в петък в спалнята си в Сан Франсиско и бил обявен за мъртъв още на място.
 


Органите на реда били сигнализирани от негов приятел, който позвънил на спешния номер от дома му. Сигналът бил за пациент със сърдечен проблем.

Милър се е борил със зависимостите си от години, но започнал отново да злоупотребява след раздялата си с Ариана Гранде. Наскоро рапърът разби в стълб колата си, а след това си устрои преследване с полицията. След като бе арестуван по-късно в дома му, стана ясно, че е здраво надрусан.
 


След раздялата с певицата, Ариана го каза директно - постоянните му наркомански изцепки са били основна причина да скъсат след 2-годишна връзка.
Някои я обвиняваха нея за неговите проблеми, на което тя отговаряше: "Аз не съм му бавачка, нито майка и никоя жена не трябва да си мисли, че ще бъде такава на мъжа си. Грижила съм се за него и съм го подкрепяла да стои чист, молих се за това години наред."Мак почина на 26 години, от следващия месец трябваше да поеме на турне.

Превод: БЛИЦ