Бившият на Памела Андерсън Томи Лий се пусна буквално какво майка го е родила в социалните мрежи и не остави нищо на въображението, което впоследствие бе изтрито от Instagram и Facebook, но все още го има в Twitter, пише Телеграф бг.

59-годишният барабанист на Mötley Crüe публикува снимката в различните си платформи в четвъртък сутринта.

Снимките в Instagram и Facebook бяха подписани с: „Ooooopppsss“, преди да бъдат свалени.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

Не е ясно дали самият Лий или Instagram са премахнали снимката. TMZ отбеляза, че снимката е била достъпна на страницата на Лий във Фейсбук за по-дълъг период от време.

Все още достъпната в Twitter снимка бе публикувана в 3:52 сутринта в четвъртък без никакъв надпис.

В Instagram непристойната публикация на Лий беше поставена между две очевидни препратки към голата снимка.

В сряда вечерта той публикува снимка в Instagram на банан, поставен върху статуетка, а след голата снимка публикува изображение на слон, стоящ лице в лице с гол мъж, което гласи: „Как дишаш през това малко нещо??"

Публикацията разбуни духовете, а потребителите на Instagram имаха много да кажат в коментарите към нея. Много от тях питаха дали снимката на банана е служила като „предсказание“ за голата снимка.

„Просто ще се преструваме, че нищо не се е случило, нали“, написа един потребител на Instagram в коментар към снимката на слона, последвала голата снимка.

„Имаме нужда от отговори“, коментира друг потребител.

Голите подвизи на Лий не са нищо ново за феновете му.

Връзката му с Памела Андерсън през 90-те години, включително изтеклия им скандален секс запис, беше описан по-рано тази година в минисериала на Hulu Pam & Tommy с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан в главните роли.

В момента Лий е с женен за Британи Фурлан, с която се срещнаха в приложение за запознанства през 2017 г.

СНИМКАТА ВИЖТЕ ТУК.