Трогателно видео от сутрешния блок на американска телевизия просълзи целия свят. Две китайски момичета, разделени като малки и осиновени от различни семейства, се срещнаха за първи път в ефира на американски канал.
Одри Доринг и Грейси Рейнсбъри се прегръщат за първи път след дълги години раздяла в предаването „Добро утро, Америка”. Нито те, нито зрителите успяват да сдържат сълзите си в този емоционален момент.Момичетата живеят на стотици километри една от друга в различни приемни семейства. До декември миналата година те дори не подозират за съществуването на другата, но майката на Одри случайно намерила снимка, на която двете сестри „позират” с биологичната си майка.Грейси живее в Ричланд, щата Вашингтон, а Одри - в Уосау, Уисконсин. Въпреки че ги разделя и времето, и разстоянието, в момента на първата си среща те са облечени еднакво.

Двете момичета се срещат благодарение на майката на Одри. Тя прави копие на снимката и я изпраща в телевизията.Когато Одри, която има трима братя, чула, че има и сестра, тя не повярвала на ушите си. Грейси също има голямо семейство – тя има двама братя и една сестра. Когато се срещат, двете близначки разбират, че харесват едни и същи неща.През всички тези години Грейси и Одри усещали, че сякаш са загубили нещо. Но сега чувството вече е на заден план.