Австралийската блогърка, която публикува под прякора Freelee реши да направи нещо, което много малко хора по света биха посмели - заряза големия град и се засели в... джунглата.

37-годишната активистка била заклета веганка, която се уморявала от живота на "консумиращото общество". Затова решила да живее в южноамериканска джунгла, където отглежда собствени плодове и живее като истински Тарзан в женско тяло. 

"Избрах си прякора Freelee, защото символизира свободата. А именно свободата е това, което в моя живот е най-свято. Реших да се избавя от
робството, защото вече се чувствах изчерпана. Уморяваше ме всекидневното ставане, ходенето до работа, блъскането в градския транспорт, обувките с висок ток и фалшивите усмивки. Ставаше ми лошо от това, че благодарение на работата си правя богат някой напълно чужд. Исках живота ми най-накрая да има смисъл", разкрива на страницата си в Инстаграм блогърката.

В дълбините на девствената джунгла Freelee се отказва от каквато и да е косметика, зарязва и дрехите и ходи напълно гола. Твърди, че от това за година спестява поне 4000 долара. Все пак не успяла да се откаже и от модерните технологии. Тя заснема живота си и публикува почти всеки ден в интернет.Превод БЛИЦ