Заможен италианец избяга в частен самолет със семейството си, след като напусна Миконос, оставяйки сума от 128 000 евро. Италианският предприемач, собственик на няколко лондонски компании, наел красива вила на Миконос и когато трябвало да плати ... той просто се изгубил!

След като изпратила снимки от вилата на брокера му, той им казал, че италианецът иска да резервира луксозна къща в област Каналия за членове на семейството си. Той изтеглил 50 000 евро от картата си веднага след резервацията, а по-късно трябвало да плати остатъка до 179 800 евро което била цялата цена на почивката, пишат местни медии.

Първо на Миконос пристигнала жена с две деца, а два дни по-късно и самият италианец. Той започнал ваканцията си във вилата и бил възхитен от архитектурата и предоставената VIP услуга.

Но с течение на дните той не бил склонен да плати останалите пари, въпреки напомнянето на туристическа агенция.
За да успокои хората в агенцията, той им казал, че ще им изпрати пари от две сметки - едната от Швейцария, а другата от италианска банка.

Но парите така и не стигнали до туристическата агенция.

Една сутрин италианецът се качил на частен самолет с другите членове на семейството и отлетял за Истанбул, оставяйки хората в туристическата агенция без пари. Тогава, от джоба си, те трябваше да платят 40 000 евро на собственика на вилата и делото ще приключи в съда, когато италианският аристократ определено ще трябва да плати дълга.

Превод: БЛИЦ